2013. január 4.

Angyalka és képeslap

Még karácsonyra készültek nagyon kedves foltos-barátaimnak:


Elkészítését itt megnézhetitek:

7 megjegyzés:

  1. Hali! Megkaptad az üzimet? Nagyon jók lettek! :)))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mónika! Itt is köszönöm még egyszer a bájos angyalkát! Azóta már, - még karácsony előtt - én is a hittanosokkal papírból elkészítettem! Ennyit dolgozni értünk!!!!Hála Neked!

    VálaszTörlés
  3. Én is köszönöm az ajándékod és bár nem vagyok nagy ajándékpárti, de ez volt az idei karácsony legnagyobb meglepetése. Jó volt tudni, hogy igazán szívből jön és tudtam, hogy ebben a hajszolt időszakban sok ilyent gyártottál mert meplepetést szeretnél szerezni.Sikerült!

    VálaszTörlés
  4. Mónika, itt is köszönöm az angyalkát és a lapot. Nagyon tetszett mindkettő. Rengeteget dolgoztál, hogy meglepjél minket. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagy örömet szereztél nekem az ajándékkal!!!!! Az angyalka felkerült a fára, és ahányszor ránézek mindig nagyon jó érzéssel tölt el. Nagyon nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!
    Kívánok nagyon boldog új esztendőt!
    Ági

    VálaszTörlés
  6. Mónika! Nagy volt a meglepetés,igazán kedves Tőled .! Nálam a varrógép felett lóg a kis képpel együtt. Köszönöm! Csági

    VálaszTörlés
  7. Kedves Mónika! Én is megkaptam az édes kis angyalkát és a lapot is. Nálunk mágnes került a pici szárnyak alá és a hűtőn díszeleg megérkezése óta. Nagyon köszönöm!!!!!
    Az idei évre is hasonlóan termékeny kreatív alkotási kedvet, hozzá időt és mindenféle kelléket, "rongyot" kívánok!
    Maya

    VálaszTörlés

Köszönet a foltbaráti hozzászólásodért!